De perfecte landingspagina

voor jouw onderneming

Professionele website laten maken, voor een tijdelijke actieprijs, die zorgt dat jouw klanten niet meer om je heen kunnen.

Plan een gratis kennismakingsgesprek in.

Tijdelijke actie voor jouw perfecte one-page pagina

Je hebt die teksten en foto’s al een tijd klaarliggen en misschien al een start gemaakt met jouw nieuwe website maar het gaat nog niet zoals jij het voor ogen had.

Veel ondernemers herkennen dit en komen niet verder met hun website. Zo zonde, Toch?!

 

Het kan ook anders..

Vormgeving en techniek

Hoe fijn zou het zijn als je jezelf niet meer druk hoeft te maken over de vormgeving en techniek van je website? Jij hoeft je alleen maar te focussen op jouw onderneming.

Gebruiksvriendelijk en aanpasbaar

Door te kijken naar jouw bedrijfsvisie zorgen wij voor een gebruiksvriendelijk ontwerp die jouw bezoekers gaat aanspreken tot actie aanzet. De website is na oplevering nog aanpasbaar en uit te breiden met eventueel meerdere pagina's. Deze actie is er specifiek op gericht om een goede start te maken en een professionele basis neer te zetten.

Wat krijg je? En niet geheel onbelangrijk, wat kost het?

Webdesign

Ik geloof in het unieke karakter van elke onderneming. Er wordt een volledig op maat gemaakte website gemaakt die perfect aansluit bij jouw visie en doel. Met behulp van het flexibele platform WordPress is er vrijheid om elk aspect van de website te personaliseren, van het ontwerp tot de functionaliteit.

Heb jij al een huisstijl, teksten, foto’s maar nog geen idee hoe je jouw website gaat vormgeven? Dan is deze actie perfect voor jou! 

Strategie

Het belangrijkste gedeelte van een website: wat is het doel?

Dit kan een professionele uitstraling zijn, of het laten zien van portfolio of de juiste call to actions inzetten zodat bezoekers een boeking doen via je website.

Het is erg belangrijk om een strategie te hebben. Hierbij kijk ik met je mee en zorg voor een heldere visie en schets voor jouw onderneming.

Development

Dankzij de visuele themabouwer creëren we websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook uiterst gebruiksvriendelijk en eenvoudig aanpasbaar. Met deze tool wordt een strakke, passende website ontworpen dat perfect past bij jouw merkidentiteit. Het beste van alles is dat je na de lancering van je website zelf gemakkelijk wijzigingen kunt aanbrengen, zonder dat je enige kennis van codering nodig hebt.

De focus ligt op het minimaliseren van de hoeveelheid code die nodig is voor de website, wat resulteert in een snelle laadtijd en een soepele gebruikerservaring. Door de efficiënte codering blijft de website gestroomlijnd en worden technische complicaties geminimaliseerd. Dit betekent dat jouw bezoekers snel en moeiteloos door jouw website kunnen navigeren, wat resulteert in een verbeterde betrokkenheid en tevredenheid.

Kortom, met deze aanpak ben je verzekerd van een website die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook snel, responsief en gemakkelijk te beheren. Dit stelt jou in staat om je te concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van jouw bedrijf terwijl wij zorgen voor een krachtige online aanwezigheid. Je hebt ons dan ook na lancering niet nodig om aanpassingen te doen. Je ontvang namelijk wat basis video’s hoe je zelf gemakkelijk je website kunt aanpassen.

Kosten

De kosten zijn nu eenmalig voor de eerste twee ondernemers die instappen van 997 voor 697,- ex btw. voor een complete one-page pagina inclusief:

  • 404 not found pagina
  • 1 revisie
  • bedankpagina
  • strategiebepaling
  • responsive design (mobiel en tablet vriendelijk)
  • licentie Elementor 1e jaar inbegrepen
Adem en Mind Rotterdam website
Zwaluw innovatie en samenwerking

Websites promote you 24/7, no employee will do that.

” Paul Cookson ”

Voor wie?

Je bent een expert in jouw vakgebied, maar het vertalen van jouw verhaal naar een visueel aantrekkelijke online ervaring? Dat is andere koek! Onze missie? Dit proces leuk en makkelijk maken voor je. Samen werken we aan jouw digitale uitstraling.

Dit aanbod is uitsluitend geschikt voor:

  • startende ondernemers of
  • dienstverlenende ondernemers die professioneel online zichtbaar willen zijn
  • dienstverleners met een aanbod die op één pagina weergegeven kan worden
  • dienstverleners die meer boekingen willen generen (via externe boekingsapp). Geschikt voor bijvoorbeeld: yoga studio, sportscholen, pilates studio, trimsalons, kapsalons etc.

Zie voorbeelden van andere one-page websites.

Bekijk voorbeelden van een one-page website

Veelgestelde vragen

Ik heb al een website, kun je dan een nieuwe maken?

Ja, zeker! Je website hoeft ook niet offline gedurende de bouw van de nieuwe website. Dit komt omdat ik ontwerp en bouw op één van mijn testomgevingen. Zo kun je gedurende het traject alles bekijken zonder dat je huidige website offline hoeft. Zodra je nieuwe website klaar is, wordt deze verhuisd naar jouw url.

Gedurende (maximaal) 2 maanden gaan we nauw samenwerken. We plannen eerst een strategiesessie in waar we de ins- en outs van jouw onderneming bespreken. Op basis daarvan gaan we ideeën bespreken. Na het ontvangen van alle content die beschikbaar is ga ik aan de slag met een eerste ontwerp. Na dit ontwerp heb je 1 revisie. Zodra alles naar wens is wordt je website verhuisd en alles technisch nagelopen. Een uitleg kun je ook vinden op de pagina: samenwerken. 

Dat kan al binnen enkele weken. Afhankelijk van de content die jij al klaar hebt en hoe helder het doel van je website is. 

Wat wordt er van mij verwacht?

Om een website te ontwerpen heb ik input nodig van jouw visie, missie en uitstraling voor de website. De teksten ontvang ik in Word en de foto’s per WeTransfer. Met alle content zal een eerste schets gemaakt worden.

Deze actieprijs is uitsluitend voor mensen die al een basis hebben maar niet goed weten hoe ze een strategische website kunnen (laten) bouwen. Wil je toch een huisstijl laten maken, dan kun je alsnog contact opnemen zodat we de mogelijkheden voor een meerprijs kunnen bespreken.

Deze kun je via mij of via een andere hosting partij naar wens aanschaffen. Hier wordt dan een nieuwe WordPress installatie op uitgevoerd. Hierop gaan we de nieuwe website bouwen met tijdelijk een ”under constructie” pagina tot dat de website online gaat.

Reviews
Jenny heeft ons geweldig geholpen om een geheel nieuwe website te maken voor onze politieke partij. Niets is haar te veel gevraagd en ze is erg verfrissend in haar ideeën. Ze kan goed luisteren en stelt de juiste vragen om het doel én de doelgroep van de website zo goed mogelijk te bereiken. Jenny heeft alles uit handen genomen en van A tot Z ons begeleid. Van het eerste idee, het uitwerken van de schets, de website zelf tot aan de uitleg voor de gebruikers. Daarnaast is ze duidelijk in haar communicatie en komt haar afspraken na. Kortom: wij zouden Jenny als webdesigner / vormgever zeker aanraden als het gaat om het concreet maken van een nieuwe branding en de praktische uitvoering hiervan.
Ellis van den Dobbelsteen – Lokaal
Jenny is heel professioneel. De communicatie over de website verloopt snel en soepel en ze had maar een paar woorden nodig om het perfecte logo in elkaar te zetten waar ik al jaren mee bezig was. Ze lijkt gewoon te snappen wat je bedoelt, ook al weet je zelf niet eens wat dat precies is. Super fijne samenwerking dus en ik ben onwijs tevreden over de eindresultaten!
Wiep Laurenssen – Wiep Music
Orange Webdesign is een zeer prettige en professionele partner. Verfrissend in design, denkt proactief mee en is snel en goed in uitvoering en oplevering. Mijn website en huisstijl is weer picobello in orde.
Mark van Binsbergen – Van Binsbergen Media
De samenwerking met Jenny heb ik als zeer prettig ervaren! Jenny werkt heel punctueel en professioneel. Zij heeft mij enorm geholpen door alles stap voor stap aan te pakken en het zo heel inzichtelijk gemaakt voor mij. Alvorens zag ik er vreselijk tegenop maar uiteindelijk is het omzetten van mijn website van mijn Fervor Pilates studio heel vlotjes verlopen zonder enige strubbelingen. Dank je wel, Jenny!
Ilana vd Sande – Fervor Pilates
De samenwerking met Jenny vond ik heel erg prettig. Ik kon zelf al een en ander in WordPress, maar zij liet me met een frisse blik zien wat een ander design kon doen. Ook werkt ze snel en neemt ze feedback serieus en luistert ze naar de wensen van de klant. Jenny, heel erg bedankt voor je goede werk! Je gaat zeker vaker van me horen!
Sybrinne Straver – In Beeld Fotografie
Begin oktober kwam Jenny in mijn trimsalon en eind oktober is mijn website een feit! Ik ben ontzettend blij met het resultaat en de fijne samenwerking. Jenny heeft goed inzicht in wat werkt voor jouw bedrijf en ook leuke creatieve toevoegingen aan de website! De communicatie verloopt ook vlot en prettig. Heel erg bedankt Jenny, ik ben er zo blij mee!
Johanna Verweij – Trimsalon Chicolien
About

Het gezicht achter Orange Webdesign: Hi, ik ben Jenny Verheij. Met een achtergrond in grafische vormgeving heb ik mezelf de afgelopen jaren volledig gestort in de marketing, ontwerp en techniek van het ontwerpen en bouwen van websites. 

Mijn onderneming is ooit begonnen als webshop, Orange Label Design. Ik verkocht hier gepersonaliseerde producten die ik zelf ontwierp door mijn grafische achtergrond. Mijn grootste ergernis destijds: mijn webshop! (geen grap).. Een webshop die er visueel goed uitzag, aanpasbaar was naar eigen smaak en dus geen voorgefabriceerd template.. viel even vies tegen! En daar.. was mijn interesse gewekt om de combinatie van vormgeving, webdesign en marketing te combineren. Hoe kan ik het voor andere dienstverlenende ondernemers makkelijk maken?

Vanaf 2020 ben ik bezig met scholing en ontwikkeling voor het bouwen van websites. Ook heb ik inmiddels een team om me heen die ervoor zorgt dat ik de mooiste websites kan maken! Van vormgeving tot fotografie en onderhoud van websites, alles is nu onder één dak mogelijk. Uitgebouwd tot een webdesign bureau met voordelen van de inzet van freelancers. Jij kiest wat er nodig is voor jouw onderneming.

Mijn doel is om jouw project zo makkelijk mogelijk te maken en je boodschap online zo helder mogelijk te vertalen.

Meer weten over mij of ben je overtuigd dat wij goed kunnen samenwerken? Neem dan via onderstaand formulier contact op.

Contact