Idee en kennismaking

Strategie

Ontwerp

Feedback

Live

Eerst maken we natuurlijk kennis om te bekijken of er een match is. Ideeën worden besproken en een plan wordt gemaakt voor jouw nieuwe website. 

Na akkoord van de offerte gaan we (max.) 2 maanden samenwerken. Een strategiesessie is hierbij essentieel zodat ik jouw missie en visie leer kennen en hier een ontwerp en plan voor kan maken.

Hierna maak ik een eerste ontwerp van de home / salespagina nadat ik alle content heb ontvangen. Nog niet alle content gereed? Geen probleem, na de strategiesessie heb ik genoeg ideeën om met voorbeeld afbeeldingen en teksten aan de slag te gaan zodat jij hier eventueel na de lancering mee verder kan. 

Na de eerste oplevering ontvang ik feedback zodat we samen tot een gewenst resultaat komen. Binnen deze samenwerking zijn er 2 revisies mogelijk. Teksten en foto’s mogen gedurende deze 2 maanden door mij worden aangepast. Niet klaar met tekst en beeld binnen de 2 maanden? Dan kun je dit na de verhuizing van het ontwerp makkelijk zelf aanpassen met video instructies die je ontvangt.

Yes! We zijn live. Er wordt een datum geprikt om je website te verhuizen of live te zetten. Ben je nog niet helemaal klaar? Dan kun je dit in je eigen tijd nog aanpassen door middel van de voorbeeldvideo’s die bij deze samenwerking horen.