Contact

Veelgestelde vragen

Ja, zeker! Je website hoeft ook niet offline gedurende de bouw van de nieuwe website. Dit komt omdat ik ontwerp en bouw op één van mijn testomgevingen. Zo kun je gedurende het traject alles bekijken zonder dat je huidige website offline hoeft. Zodra je nieuwe website klaar is, wordt deze verhuisd naar jouw url.

Gedurende 2 maanden gaan we nauw samenwerken. We plannen eerst een strategiesessie in waar we de ins- en outs van jouw onderneming bespreken. Op basis daarvan gaan we ideeën bespreken. Na het ontvangen van alle content die beschikbaar is ga ik aan de slag met een eerste ontwerp. Hierna heb je nog 2 revisies gedurende deze 2 maanden van samenwerking. Zodra alles naar wens is wordt je website verhuisd en alles technisch nagelopen. Een uitleg kun je ook vinden op de pagina: samenwerken. 

Ja! Met fotograaf Sybrinne van In Beeld Fotografie werk ik samen. Alle ideeën voor jouw website zijn bespreekbaar. Met een eigen studio zijn studiofoto’s mogelijk, maar heb je liever foto’s in de buitenlucht of binnen in je eigen ruimte, dan is dit ook zeker mogelijk. Sybrinne zit al jaren in het fotovak en heeft voor iedere klus de juiste apparatuur beschikbaar. Door onze samenwerking komen we altijd tot leuke ideeën voor jouw project.

Ja, alleen foto’s en afbeeldingen zijn te vervangen. Het design zoals opgeleverd blijft staan. Zo blijft de website responsive en hoef je verder niet na te denken over de lay-out. Heb je bijvoorbeeld vaak wisselende vacatures, een portfolio dat wordt aangevuld of teamleden die gewijzigd worden? Dan is dit heel eenvoudig aan te passen met de korte uitlegvideo’s die na oplevering worden verstuurd. 

Alles is maatwerk, dus werken wij niet met kant en klare prijzen. Wel kijken wat jouw onderneming nodig heeft en daar zijn we eerlijk in. Gemiddeld gezien variëren de tarieven van 699,- tot 2997,- (dat zijn de meest voorkomende prijzen voor enkel webdesign en development).

Ja, vergelijk het met een auto. Als je de auto niet onderhoudt, zal dit een keer fout gaan. Dit kan 1 , 2 of 5 jaar duren voordat het fout gaat. Zo is dit ook met je website. Mogelijke gevolgen als je jouw website niet onderhoudt, zijn: een crash door verouderde software, plug-ins die niet meer werken, hackers, niet meer geïndexeerd worden in Google etc. (dat zijn denk ik al genoeg redenen om je website te (laten) onderhouden)

Websites worden bij ons uitsluitend met WordPress en Elementor gebouwd. Heb je een andere cms, dan kunnen we een nieuwe website maken in WordPress met Elementor. Maar werken met een andere cms, doen we helaas niet.

Ja, ik werk samen met een team die ieder zijn eigen specialisatie heeft. Zo werk ik samen met Ilona van Rijk Ontwerp. Zij is uitsluitend gespecialiseerd in huisstijlen, ontwerp en drukwerk. Aangezien ik ook uit deze wereld kom, is onze samenwerking zeer waardevol omdat wij beide de grafische software beheersen. Zo kan ik haar huisstijlen goed vertalen op websites.

Everybody is a webdesigner until, you know, they actually try to do it.